Масло от арган

Масло от арган
Botalife
Масло от арган

Арганово масло е богато на антиоксиданти, стероли, полифеноли, витамин Е, като всички заедно помагат за възстановяването на кожата, успокояването на възпаления и отблъскването на свободните радикали. То намира своето приложение в медицината с благотворното си влияние при екземи, акне, лишеи и силни изгаряния. Аргановото масло забавя процесите на стареене на кожата, изглажда бръчките и предотвратява появата на нови, спомага за намаляване на акне и белези, хидратира и подхранва кожата.

Арганът е отлично природно средство за поддържане на силна, лъскава и подхранена коса, заради богатия си състав на хранителни за косъма вещества.

Опаковка: Стъклено шише, 50 мл

Арганово масло – начин на употреба

За лице: Нанесете с масажни движения няколко капки арганово масло върху почистеното лице вечер, включително и около областта на очите. Оставете да попие в кожата.

За здрава коса: Втрийте малко количество арганово масло в скалпа и по дължината на косата. Оставете да подейства 30 минути. Измийте след това с шампоан.

Нанасяйте по няколко капки арганово масло по краищата на косата след баня.

За здрави нокти и кожички: Втрийте няколко капки арганово масло в ноктите – те се заздравяват и не се нацепват, а кожичките омекват.

*Посочените действия, начини на приложение и дозировки, цитирани в статиите на Botalife, както и в листовките, приложени към всеки продукт се отнасят единствено за продуктите с марка Botalife, за които Botalife гарантира за концентрацията, чистотата, качеството и произхода на маслата.

Случайни продукти

Nepal Tea
Aurveda
Nepal Tea

NEPAL TEA - хималайска свежест. Освежава. Носи чувство за младост и спомага динамичната активност.

Прочети повече...
Arjuna - билков чай
Aurveda
Arjuna - билков чай

ARJUNA - сърдечна дейност. Отличен чай за регенериране на сърдечните мускули. Благоприятства дейността...

Прочети повече...
Ashoka - билков чай
Aurveda
Ashoka - билков чай

ASHOKA – менопауза. Чай за жени в менопауза. Намалява пристъпите на горещина, сърцебиене...

Прочети повече...